Stomatološka ordinacija Zagreb

Dentalni centar Dvojković temelji se na obiteljskoj tradiciji dentalne medicine već više od pola stoljeća!

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak14:00 – 21:00
Utorak09:00 – 17:00
Srijeda14:00 – 21:00
Četvrtak14:00 – 21:00
Petak10:00 – 16:00

 01 4826 560

Najbolji stomatolog u Zagrebu

Upoznajte naš tim

Stručno i ljubazno osoblje ordinacije uz pozitivnu atmosferu pruža Vam i vrhunsku stomatološku uslugu.

mr. sc. Dragutin Dvojković
mr. sc. Dragutin Dvojkovićdr. med. dent.
Rođen 1968. godine u Vukovaru, završio Stomatološki fakultet u Zagrebu i Poslijediplomski specijalistički studij u Zagrebu. Član je Hrvatske komore dentalne medicine i Hrvatskog društva za estetsku stomatologiju. Stalno pohađa tečajeve trajnog usavršavanja te prati najnovija dostignuća i nove tehnologije u području stomatologije.
Marija Garašić Dvojković
Marija Garašić Dvojkovićdr. med. dent.
Završila Stomatološki fakultet u Zagrebu. Redovito se usavršava na raznim stručnim kongresima i tečajevima u području konzervative i estetske stomatologije te prevencije i pravovremene edukacije.
Iva Harmicar
Iva Harmicardr.med.dent.
Rođena je 06.05.1991. u Kutini. Osnovnu i srednju školu završila u Kutini. 2010. Godine upisuje stomatološki fakultet u Zagrebu. Doktorica Iva se našem timu pridružuje 2016. Godine. Vrijedna, marljiva komunikativna i staložena osoba, stalno se usavršava u području estetske stomatologije i endodoncije.
Valentina Milčić
Valentina Milčićzubna asistentica
Rođena je 07.02.1994. u Zagrebu. Gimnaziju je završila u Sisku, a trenutno je studentica zadnje godine tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu. Iako je odabrala drugo zanimanje, zubi su joj uvijek bili posebno važni, te ima puno savjeta i trikova za sve probleme i nedoumice.
Željana Fiolić
Željana Fiolićzubna asistentica
Završila je srednju medicinsku školu u Zagrebu. Sestra Željana se redovito dodatno usavršava na stručnim tečajevima. Vrijedna i komunikativna osoba te sa svojim znanjem i iskustvom doprinosi našem timu.
Ivana Juratović
Ivana Juratovićzubna asistentica
Rođena je 1986. godine u Zagrebu, gdje završava osnovnu i srednju medicinsku školu. Komunikativna i marljiva osoba, motivirana za rad i daljnje usavršavanje.

Stomatološka ordinacija u centru grada Zagreba

Ordinacija je utemeljena 1968. godine kad je Vlatko Dvojković otvorio privatnu stomatološku ordinaciju u Vukovaru. Nakon višegodišnjeg rada u Vukovaru seli s obitelji u Zagreb gdje otvara ordinaciju u Novom Zagrebu.
Nekoliko godina nakon toga seli ordinaciju na današnju lokaciju u centru Zareba gdje ordinacija radi pod njegovim imenom do 2009. godine, a od 2009. godine ordinacija se vodi pod imenom sina Dragutina Dvojkovića.

Stomatološka ordinacija u Samoboru (Galgovo)

Našu dugogodišnju tradiciju pružanja stomatoloških usluga, od 2018. godine nudimo na još jednoj lokaciji u novoj i moderno opremljenoj stomatološkoj ordinaciji.

Izjave zadovoljnih pacijenata

Izjave zadovoljnih pacijenata

U ordinaciji dr. Dvojkovića osjeća se obiteljska atmosfera i velika profesionalnost.

Goran Grgić
Davor Pavuna

I meni je dr. Dvojković potpuno bezbolno usadio implantat, sada se bolje osjećam i spontanije medijski djelujem. WebFacebook

Davor Pavuna
Reći da se veselim svakom odlasku zubaru bila bi laž ali dr. Dvojkoviću uvijek idem sa povjerenjem.
Saša Šekoranja
Stomatolog hzzo ugovor

UPIS NOVIH PACIJENATA PREKO HZZO UGOVORA

Dentalni centar Dvojković od 2012. godine ima potpisan ugovor sa Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje, a trenutno upisujemo nove pacijente preko HZZO ugovora.

Obratite nam se sa povjerenjem

Ispunite online obrazac i dogovorite termin za konzultacije ili pregled. Kontaktirat ćemo Vas najkasnije idući radni dan i ponuditi prvi slobodni termin koji Vam najviše odgovara.


npr. RTG / ortopan

Upis pacijenata za ostvarivanje prava putem HZZO-a

Uvjeti korištenja